4 x 45 min of 6 x 30 min voordeelkaarten zijn er weer

Afbeelding op voordeelkaart voor 4 x 45 min massage of sportzorg.
Verwen jezelf of een ander met een 4 x 45 min voordeelkaart voor massage en sportzorg in de praktijk van Sport sneller.

Voordeelkaarten voor sportmassage, hotstonemassage, hoofdpijnmassage, sportzorg en taping

Ook dit jaar zijn er in de maanden november en december weer voordeelkaarten te koop. Dit jaar is er de keuze tussen 4 x 45 minuten of 6 x 30 minuten behandeltijd. De kaarten zijn te gebruiken voor alle diensten van Sport sneller, dus sportmassage, hotstonemassage, hoofdpijnmassage, sportzorg en taping, behalve de 4Daagseverzorging. De prijs van een kaart is 150 euro. Een superfijn feestdagencadeau of verwenmoment voor jezelf. De voordeelkaarten blijven 1 jaar geldig. De voordeelkaarten kunnen per post verzonden worden of op afspraak afgehaald worden in de praktijk van Sport sneller op de Graafseweg 274 K11 in Nijmegen.

Verwen jezelf of een ander met een 4 x 45 min of 6 x 30 min voordeelkaart voor massage en sportzorg in de praktijk van Sport sneller op de Graafseweg in Nijmegen.

Achterkant 4 x 45 minuten

Achterkant van de 4x45 minuten voordeelkaart.
Achterkant van de 4×45 minuten voordeelkaart voor sportmassage, hotstonemassage, hoofdpijnmassage, sportzorg en taping bij Sport sneller in Nijmegen.

Voorkant 6 x 30 minuten voordeelkaart

Voorkant van de 6x30 minuten voordeelkaart voor sportmassage, hotstonemassage, hoofdpijnmassage, sportzorg en taping.
Voorkant van de 6×30 minuten voordeelkaart voor sportmassage, hotstonemassage, hoofdpijnmassage, sportzorg en taping bij Sport sneller in Nijmegen.

Achterkant 6 x 30 minuten voordeelkaart

Achterkant van de 6x30 minuten voordeelkaart voor sportmassage, hotstonemassage, hoofdpijnmassage, sportzorg en taping.
Achterkant van de 6×30 minuten voordeelkaart voor sportmassage, hotstonemassage, hoofdpijnmassage, sportzorg en taping bij Sport sneller in Nijmegen.