Wintertijd = Hotstonemassage tijd

Basaltstenen geschikt voor hotstonemassage in een doos.
Basaltstenen worden gebruikt voor hotstonemassage. Basalt is geschikt voor hotstonemassage omdat deze steensoort de warmte goed vasthoudt.

Wintertijd = Hotstonemassagetijd

Als de dagen lengen en de temperatuur daalt is een hotstonemassage dè manier om de warmte diep in je lichaam te brengen. Dommel weg en ontspan, terwijl de hotstones in verschillende sessies je verwarmen.

Hotstonestenen zijn van basalt

Bij een hotstonemassage gebruik ik basaltstenen. Basalt is een steensoort die geschikt is voor hotstonemassage, omdat deze steensoort de warmte goed vasthoudt. Dat komt doordat basalt een harde steensoort is. De stenen zijn rond geslepen, zodat ze comfortabel aanvoelen en er goed mee te werken is. De basaltstenen worden verwarmd in zout water. Hiervoor gebruik ik zeezout.

Hotstonemassage bestaat uit meerdere sessies

In mijn praktijk bestaat een hotstonemassage uit meerdere sessies. Elke sessie bestaat uit een massage om het weefsel voor de bereiden, het opleggen van de stenen en massage met de stenen. Hierdoor kan ik de warmte het beste doorgeven aan de diepere lagen van je lichaam.