Waarom verkoop ik Toco-Tholin producten?

Toco-Tholin druppels 3 ml met doosje
Toco-Tholin Druppels, het vertrouwde huismiddel met legio toepassingen. Wie kent het niet?

Waarom verkoop ik Toco-Tholin producten?

Dat heeft een simpele reden. Ik vind het een goed product. Ik ben ongeschikt voor het verkopen van dingen waar ik niet achter sta. Je hebt van die mensen die hun schoonmoeder aan je kunnen verkopen en dan ga je naar huis en dan vind je oprecht dat je een goede aankoop hebt gedaan. Dat talent is me niet gegeven. Daarvoor ben ik te eerlijk.

Toco-Tholin is Nederlands familiebedrijf

Extra leuk is, dat Toco-Tholin een Nederlands familiebedrijf is dat al honderd jaar bestaat. Als een product al die tijd weet te overleven, dan is het een goed product. Ik verkoop de druppels, balsem heet, balsem warm, skin-protector en het broekenvet in consumentenhoeveelheden uit voorraad. De rest kan ik voor je bestellen.