Toco Tholin Balsem Warm

Toco Tholin Balsem Warm potje 35 ml
Spierbalsem van Toco Tholin. Dit is de variant warm.

Toco Tholin Balsem Warm

Potje van 35 ml met Toco Tholin Balsem Warm. Deze spierbalsem heeft een warmtegevoel. Met deze spierbalsem kun je je spieren insmeren voor de warming-up, wedstrijd of werk, zodat de bloeddoorstroming verbetert. Je kunt deze balsem ook gebruiken, zoals je altijd tijgerbalsem gebruikt bij bijvoorbeeld een stijve nek, onderrug of kuiten. Ook kun je deze balsem gebruiken om je stijve spieren te verzorgen na een training of wedstrijd. Toco Tholin Balsem Warm wordt warmer als je erover wrijft of als je gaat zweten of douchen. Deze balsem moet je dun op je huid smeren. Deze balsem is niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar. Niet op de open huid of wondjes smeren. Vind je deze balsem niet warm genoeg? Ik verkoop ook Toco Tholin Balsem Heet.

Wat zit erin?

Ingrediënten: Vaseline album, paraffine, eucalyptusolie, kamfer, steranijsolie, capsicum, oleoresinolie, petit grainolie, lavendelolie, rozemarijnolie, kruidnagelolie en menthol.

Toco Tholin spierbalsem warm ingrediënten.
Wat zit er in Toco Tholin spierbalsem warm? Dit staat op het potje als ingrediënten.

Wat kost Toco Tholin Balsem Warm?

6,20 euro

Afhalen spierbalsem warm

Toco Tholin spierbalsem warm is van maandag tot en met vrijdag op afspraak af te halen in mijn praktijk: Sport sneller, Graafseweg 274 K11, 6532ZV Nijmegen. Meer info: WhatsApp 0623165907 of info@sportsneller.nl of kijk bij ‘reserveer nu’ en klik op ‘verkoop’ om een tijdslot te reserveren.

Gebruiksaanwijzing Toco Tholin Spierbalsem Warm op het potje.
Hoe gebruik je Toco Tholin Balsem Warm. Dit is wat er op het potje staat.