Toco Tholin Spierbalsem Heet

Toco Tholin spierbalsem heet potje 35 ml
Toco Tholin spierbalsem heet potje 35 ml gebruik je als tijgerbalsem. Smeer het alleen dun op de pijnlijke plek of spier.

Toco Tholin Balsem Heet

Potje van 35 ml met Toco Tholin Balsem Heet. Deze spierbalsem heeft een sterk warmtegevoel! Met deze spierbalsem kun je je spieren insmeren als je spierklachten hebt, zodat de bloeddoorstroming verbetert en de warmte doorstraalt naar je spieren. Je kunt deze balsem gebruiken, zoals je altijd tijgerbalsem gebruikt bij bijvoorbeeld een stijve nek, onderrug of kuiten. Smeer deze balsem alleen op de pijnlijke spier of plek! Toco Tholin Balsem Heet wordt warmer als je erover wrijft of als je gaat zweten of douchen. Deze balsem moet je dun op je huid smeren. Deze balsem is niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar. Niet op de open huid of wondjes smeren. Vind je deze balsem te heftig? Ik verkoop ook Toco Tholin Balsem Warm.

Wat zit er in Toco Tholin Balsem heet?

Ingrediënten: Vaseline album, paraffine, eucalyptusolie, kamfer, steranijsolie, capsicum, oleoresinolie, petit grainolie, lavendelolie, rozemarijnolie, kruidnagelolie en menthol.

Foto van de ingrediënten van Toco Tholin Balsem Heet 35 ml
Wat zit er in Toco Tholin Balsem Heet. Dit staat er achter op het potje met deze spierbalsem.

Wat kost Toco Tholin Balsem Heet?

6,20 euro

Afhalen spierbalsem heet

Toco Tholin spierbalsem heet is van maandag tot en met vrijdag op afspraak af te halen in mijn praktijk: Sport sneller, Graafseweg 274 K11, 6532ZV Nijmegen. Meer info: WhatsApp 0623165907 of info@sportsneller.nl of kijk bij ‘reserveer nu’ en klik op ‘verkoop’ om een tijdslot te reserveren.

Gebruiksaanwijzing op het potje van Toco Tholin Balsem heet 35 ml.
Hoe gebruik je Toco Tholin spierbalsem Heet. Smeer het dun op. Het is niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar. Gebruik het niet op een open huid of wondjes.