Toco-Tholin Skin-Protector

Toco-Tholin Skin-Protector in een potje van 60 ml.
Toco-Tholin Skin-Protector in een potje van 60 ml, beschermt de huid tegen weersinvloeden. Breng deze huidzalf dun op.

Toco-Tholin Skin-Protector

Toco-Tholin Skin-Protector is een huidzalf die de huid beschermd tegen weersinvloeden. De zalf bevat geen water en kan dus ook bij temperaturen onder nul worden gebruikt. Smeer meerder malen per dag wat Toco-Tholin Skin-Protector op je lippen, gezicht, handen bij het schaatsen, fietsen, skiën, langlaufen, hardlopen, voetballen, hockeyen en je huid is beter beschermd tegen weersinvloeden. Toco-Tholin Skin-Protector sluit de huid niet af. De huid kan dus tijdens het sporten blijven ademen. Dun op smeren. De zalf zit in een potje van 60 ml.

Wat zit er in Toco-Tholin Skin-Protector?

Ingrediënten: Petrolatum Lanolin, Ethylhexyl stearate, paraffin, eugenia, caryophyllus leaf oil, cinnamomum, zeylanicum, bark oil, prunus amygdalus dulcis oil, tocopherol, benzyl benzoate, cinnamal, eugenol, limonene, linalool.

De ingrediënten van Toco-Tholin Skin-Protector
De ingrediënten van Toco-Tholin Skin-Protector zoals op de achterkant van het potje staat.

Wat kost Toco-Tholin Skin-Protector?

6 euro

Afhalen Toco-Tholin Skin-Protector

Toco Tholin Skin-Protector is van maandag tot en met vrijdag op afspraak af te halen in mijn praktijk: Sport sneller, Graafseweg 274 K11, 6532ZV Nijmegen. Meer info: WhatsApp 0623165907 of info@sportsneller.nl of kijk bij ‘reserveer nu’ en klik op ‘verkoop’ om een tijdslot te reserveren.

Gebruiksaanwijzing Toco-Tholin Skin Protector.
Gebruiksaanwijzing Toco-Tholin Skin Protector zoals op de achterkant van het potje staat. Smeer het meerdere keren per dag dun op.