Toco Tholin Druppels 3 ml

Toco-Tholin druppels 3 ml met doosje
Toco-Tholin Druppels, het vertrouwde huismiddel met legio toepassingen. Wie kent het niet?

Toco-Tholin Druppels

Toco-Tholin Druppels in het standaard glazen buisje van 3 ml dat dus gemakkelijk in je tas past. Het vertrouwde huismiddel met legio toepassingen. Wie kent het niet? Met een druppel Toco-Tholin op je shirt, in je mond of op je zweetbandje krijgen sporters meer lucht. Een paar druppels inmasseren op je voorhoofd en slapen is verfrissend en ontspannend. Doe een paar druppels Toco-Tholin is een kom heet water en stoom met een handdoek over je hoofd je verstopte neus open. Een paar druppels Toco-Tholin op de ventilator zorgt de hele dag voor een frisse lucht. Last van muggen? Insecten houden niet van Toco-Tholin en ga zo maar door.
Dit is het standaard glazen buisje Toco-Tholin Druppels. Het voordeel van dit kleinere formaat is dat het minder snel breekt in je (sport)tas dan het langere 6 ml formaat. Je tas wordt er wel lekker fris van als dat gebeurt, vertel ik uit ervaring.

Wat zit er in Toco-Tholin Druppels?

Ingrediënten: pepermuntolie, eucalyptusolie, steranijsolie, petitgrainolie, lavendelolie, kruidnagelolie, rozemarijnolie en menthol.

Ingrediënten van Toco-Tholin druppels zoals ze op het doosje staan.
De ingrediënten van Toco-Tholin druppels zoals ze op het doosje vermeld staan. De ingrediënten zijn: pepermuntolie, eucalyptusolie, steranijsolie, petitgrainolie, lavendelolie, kruidnagelolie, rozemarijnolie en menthol.

Wat kosten Toco-Tholin Druppels?

4 euro

Afhalen Toco Tholin Druppels?

Toco Tholin Druppels is van maandag tot en met vrijdag op afspraak af te halen in mijn praktijk: Sport sneller, Graafseweg 274 K11, 6532ZV Nijmegen. Meer info: WhatsApp 0623165907 of info@sportsneller.nl of kijk bij ‘reserveer nu’ en klik op ‘verkoop’ om een tijdslot te reserveren.

Gebruiksaanwijzing Toco-Tholin Druppels, zoals op het doosje vermeld.
Hoe gebruik je Toco-Tholin Druppels? Een korte gebruiksaanwijzing staat op de achterkant van het doosje.