Toco-Tholin Broekenvet

Toco-Tholin Broekenvet in een potje van 125 ml.
Toco-Tholin Broekenvet in een potje van 125 ml helpt tegen zitvlakproblemen bij roeiers, ruiters, wielrenners, mountainbikers, amazones.

Toco-Tholin Broekenvet

Toco-Tholin Broekenvet is het vertrouwde huismiddel voor wielrenners, mountainbikers, roeiers, ruiters en amazones om schuurplekken, huidirritaties en doorzitplekken aan het zitvlak te voorkomen. Broekenvet van Toco-Tholin bevat geen water, daardoor zal het met zweet of regen niet van je huid spoelen. Deze zalf maakt de huid niet week. Deze zalf moet je ruim op smeren voor een optimale bescherming.
Toco Tholin Broekenvet kan gebruikt worden op de gevoelige, droge of schrale huid. Deze zalf zit in een pot van 125 ml.

Wat zit er in Toco-Tholin Broekenvet?

Ingrediënten: Petrolatum, Ethylhexyl, Stearate, Illicium Verum, Fruit oil, Prunus Amygdalus, Dulcis oil, Tocopherol, Limonene, Linalool.

Ingrediënten van Toco-Tholin Broekenvet
Ingrediënten van Toco-Tholin Broekenvet zoals op de achterkant van het potje staat.

Wat kost Toco Tholin Broekenvet?

8,50 euro.

Afhalen Toco Tholin Broekenvet?

Toco Tholin Broekenvet is van maandag tot en met vrijdag op afspraak af te halen in mijn praktijk: Sport sneller, Graafseweg 274 K11, 6532ZV Nijmegen. Meer info: WhatsApp 0623165907 of info@sportsneller.nl of kijk bij ‘reserveer nu’ en klik op ‘verkoop’ om een tijdslot te reserveren.

Gebruiksaanwijzing Toco-Tholin Broekenvet
Gebruiksaanwijzing Toco-Tholin Broekenvet zoals hij achterop het potje staat. Ruim opsmeren voor een optimale bescherming.