Kinesiotape verschillende kleuren

Kinesiotape in verschillende kleuren in een lade.
Kinesiotape in verschillende kleuren. Momenteel zijn beige, bruin en zwart het meest gevraagd.

Kinesiotape beige, bruin, zwart

Bij het bestellen van de voorraad kinesiotape moest ik dit keer beige, bruin en zwart eerder aanvullen dan de vrolijke kleuren. Voorheen liepen die kleuren niet zo hard. Ik had ze altijd wel op voorraad, maar er was weinig behoefte aan. Die kleuren vonden de cliënten maar saai. Daarin lijkt iets veranderd te zijn. Sinds een maand of twee plak ik bij 60% van de cliënten beige, bruin en zwart. Ik heb geen idee of de kleuren van kinesiotape trendgevoelig zijn en hoe dat bij andere sportmasseurs, sportverzorgers is. Ik ga het bijhouden over 2023. Laat het me weten als het in jouw praktijk hetzelfde of anders is. Dat kan op info@sportsneller.nl.