Massageabonnement Sport sneller Nijmegen

Massagetafel in de praktijk van Sport sneller
Massagetafel in de praktijk van Sport sneller op Graafsweg 274 K11 in Nijmegen. Vanaf 1 september is er ook de mogelijkheid om een massageabonnement af te sluiten.

Massageabonnement Sport sneller Nijmegen

Het is mogelijk om een massageabonnement af te sluiten bij Sport sneller. Een abonnement duurt minimaal 2 maanden en is daarna maandelijks opzegbaar.

Er zijn drie verschillende abonnementen af te sluiten. 3 x 45 min massage per maand voor 88 euro per maand, 2 x 45 min massage voor 66 euro per maand of 1 x 45 min massage voor 38 euro per maand. Je kunt kiezen uit alle aangeboden massagevormen. Dat zijn momenteel sportmassage, hoofdpijnmassage, hotstonemassage, cuppingmassage, lymfemassage*. Het bedrag wordt maandelijks per herhaalfactuur voldaan.
*Bij lymfemassage hoort een massageborstel. Deze kun je zelf ergens aanschaffen of voor 10 euro in de praktijk.

Abonnement niet persoonsgebonden

De afspraken op de abonnementen zijn niet persoonsgebonden. Je kunt het dus ook gebruiken voor je teamgenoten, het hele gezin of met een vriend of vriendin. De afspraken kun je zelf inplannen in het reserveringssysteem of je kunt daarvoor contact opnemen met mij.

Massageabonnement afsluiten

Heb je interesse in een abonnement. Dan kun je mailen naar info@sportsneller.nl of bellen, WhatsAppen naar 0623165907. Heb je vragen? Ik beantwoord ze graag. Ook daarvoor kun je bovenstaande contactmogelijkheden gebruiken.