Massageabonnement Sport sneller Nijmegen

Massagetafel in de praktijk van Sport sneller
Massagetafel in de praktijk van Sport sneller op Graafsweg 274 K11 in Nijmegen. Vanaf 1 september is er ook de mogelijkheid om een massageabonnement af te sluiten.

Massageabonnement Sport sneller Nijmegen

Vanaf 1 september 2022 is het mogelijk om een massageabonnement af te sluiten bij Sport sneller. Het abonnement loopt tot en met 31 december.

Er zijn twee verschillende abonnementen af te sluiten. 3 x 45 min massage per maand voor 80 euro per maand of 2 x 45 min massage voor 60 euro per maand. Je kunt kiezen uit alle aangeboden massagevormen. Dat zijn momenteel sportmassage, hoofdpijnmassage, hotstonemassage. Het bedrag wordt maandelijks per herhaalfactuur voldaan. Deze herhaalfacturen lopen dus ook tot en met 31 december 2022.

Abonnement niet persoonsgebonden

De afspraken op de abonnementen zijn niet persoonsgebonden. Je kunt het dus ook gebruiken voor het hele gezin of met een vriend of vriendin. De afspraken kun je zelf inplannen in het reserveringssysteem of je kunt daarvoor contact opnemen met mij.

Massageabonnement afsluiten

Heb je interesse in een abonnement. Dan kun je mailen naar info@sportsneller.nl of bellen, WhatsAppen naar 0623165907. Heb je vragen? Ik beantwoord ze graag. Ook daarvoor kun je bovenstaande contactmogelijkheden gebruiken.