Vergoedingen sportmassage zorgverzekering 2022

De praktijkruimte van Sport sneller op de Graafseweg in Nijmegen
Sportmassage en hotstonemassage in de praktijk van Sport sneller op de Graafseweg 274 K11 in Nijmegen.

Vergoedingen sportmassage zorgverzekering 2022

Sportmassage kan ook in 2022 (deels) vergoed worden uit de aanvullende verzekering of het collectief. Hiervoor zul je navraag moeten doen bij je verzekering.

Welke verzekeringen vergoeden sportmassage?

Bij Zilveren Kruis is er een vergoeding van 50% tot 50 euro per jaar vanuit het collectief. Jouw collectief moet dan het pakket ‘extra aanvullend sport’ hebben afgesloten. Bij Interpolis zit het in de module Meersport als je lid bent van de Koninklijk Nederlandse Hockey Bond (KNHB). Interpolis vergoed in die module 50% tot 50 euro per jaar. Beide zorgverzekeringen vergoeden sportmassage alleen als de sportzorgmasseur is gecertificeerd door de Stichting Certificering Actoren Sportgezondheidszorg (SCAS). Ik ben een SCAS-gecertificeerd. Mijn nummer is 1237282.