Sport sneller is partner van Vitaal Bedrijf

Wij werken samen met Vitaal Bedrijf aan jouw vitaliteit.
Sport sneller is partner bij Vitaal Bedrijf en werkt graag aan de vitaliteit van medewerkers.

Sport sneller is partner van Vitaal Bedrijf

Als partner van Vitaal Bedrijf verzorg ik trainingen voor bedrijven. Deze trainingen kunnen binnen, buiten en in het zwembad plaatsvinden.
Ook kunnen bedrijven behandeltijd (massage, medical taping, blessurepreventie) in mijn praktijk voor hun werknemers inkopen. Dat kan met het aanschaffen van tegoedkaarten of door middel van het reserveren van een vast tijdstip.

Wat is Vitaal Bedrijf?

Het programma Vitaal Bedrijf is een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland. Met Vitaal Bedrijf willen we ondernemers stap voor stap op weg helpen naar een vitale toekomst. Met als resultaat meer inzet, meer plezier, meer productiviteit en meer rendement. Ieder bedrijf met een eigen passend programma, maar als onderdeel van een beweging. Zo dagen we elkaar uit om het vitaalste land te worden.

Wat doet Vitaal Bedrijf?

Dat doen we door alle ondernemers van Nederland onze hulp aan te bieden, concreet en direct toepasbaar. We zetten samen met experts het bewijs op een rij van wat werkt en wat niet. We brengen al het aanbod bij elkaar zodat ondernemers snel de best passende concrete stap kunnen zetten op gebied van vitaliteit in bedrijven. En we helpen hierbij met advies, een netwerk van vitale ondernemers en inspiratie uit goede voorbeelden.