Te koop! Massagesticks voor zelfmassage

Oranje -, zwarte - en turquoise massagesticks
Oranje -, zwarte – en turquoise massagesticks voor zelfmassage. De massagesticks zijn op afspraak af te halen in mijn praktijk.

Massagesticks voor zelfmassage

Pak zelf je stijve spieren aan met deze massagestick. Verzorg je spieren voor en na een workout. Handig voor nu als je hebt gesport en voor straks om gemakkelijk mee te nemen in je sporttas. De lengte van de stick is 44 cm en het masagedeel is 23,5 cm. De massagesticks zijn gemaakt van kunststof en zitten in de doos. De sticks zijn leverbaar in oranje, turquoise en zwart. Een massagestick kost 15 euro.

Afhalen massagestick

De massagesticks zijn van maandag tot en met vrijdag op afspraak af te halen in mijn praktijk: Sport sneller, Graafseweg 274 K11, 6532ZV Nijmegen. Meer info: WhatsApp 0623165907 of info@sportsneller.nl of kijk bij ‘reserveer nu’ en klik op ‘verkoop’ om een tijdslot te reserveren.