Wat is een hotstonemassage?

Hotstonemassageset op de oranje massagetafel van Sport sneller
Set met hotstonestenen dat voor een hotstonemassage gebruikt wordt.

Hotstonemassage: Hoe gaat dat?

In mijn praktijk bestaat een hotstonemassage uit opeenvolgende sessies. Een sessie bestaat uit het opleggen van de stenen, het masseren met de stenen, het verwijderen van de stenen en het masseren zonder stenen, zodat de stenen opnieuw op temperatuur kunnen komen. Op deze manier zijn de stenen die op je lichaam liggen altijd warm.

Hotstonemassage bestaat uit sessies

De sessies bouwen op in intensiteit, waardoor je geleidelijk aan steeds meer ontspant en de warmte dieper doordringt.
Ik zorg er tijdens het masseren voor dat je lichaam zich kan ontspannen, door stijve spieren en spierknopen aan te pakken. Een hotstonemassage is ontspannend, maar kan ook verlichtend zijn voor mensen die constant een gevoel van hoge spierspanning ervaren.