Toco-Tholin Balsem Speciaal extra sterk

Toco Tholin Balsem Speciaal. extra sterk
Toco Tholin Balsem Speciaal extra sterk is een spierbalsem die ook gebruikt kan worden bij verkoudheid.

Toco-Tholin Balsem Speciaal extra sterk

Toco-Tholin Balsem Speciaal extra sterk is een spierbalsem die je ook kunt gebruiken voor verkoudheidsklachten. De etherische oliën zijn ingekapseld in de balsem, daardoor verdampen ze niet zo snel. Toco-Tholin Balsem Speciaal extra sterk breng je op de huid aan. Deze balsem werkt verwarmend of verkoelend afhankelijk van hoe je hem gebruikt. Breng je deze balsem dun aan en dek je hem af, dan heeft het een verwarmende invloed. Breng je hem dik aan en dek je hem niet af, dan heeft het een verkoelende invloed, doordat het buitenste deel van de oliën verdampt. Toco-Tholin balsems bevatten GEEN Methylsalicylate!

Wat zit er in Toco-Tholin Balsem extra sterk?

Vaseline album, paraffine, menthol, kamfer, eucalyptus-, kaneel- en kruidnagelolie.

Ingredienten Toco-Tholin balsem speciaal extra sterk op de achterkant van het potje.
Ingredienten Toco-Tholin balsem speciaal extra sterk zoals ze op de achterkant van het potje staan. De balsems bevatten geen Methylsalicylate.

Wat kost Toco-Tholin Balsem Speciaal extra sterk?

9,99 euro

Afhalen Toco-Tholin Balsem Speciaal extra sterk

Toco Tholin Balsem Speciaal extra sterk is van maandag tot en met vrijdag op afspraak af te halen in mijn praktijk: Sport sneller, Graafseweg 274 K11, 6532ZV Nijmegen. Meer info: WhatsApp 0623165907 of info@sportsneller.nl of kijk bij ‘reserveer nu’ en klik op ‘verkoop’ om een tijdslot te reserveren.

Gebruiksaanwijzing Toco Tholin Balsem Speciaal extra sterk zoals op de achterkant van het potje staat.
Gebruiksaanwijzing Toco Tholin Balsem Speciaal extra sterk zoals op de achterkant van het potje staat. Geschikt voor spieren, gewrichten en luchtwegen.