Marathon Berg en Dal

Al een tijdje ben ik bezig met het uitzetten van een route die de dorpen in de gemeente Berg en Dal met elkaar verbindt en die toegankelijk is voor wandelaars, hardlopers en fietsers. Ik heb gekozen voor de marathonafstand, omdat dat natuurlijk toch iets magisch is. Maar het is ook mogelijk om kortere stukken af te leggen. Langzaam krijgt het vorm en nu zoek ik mensen die de route fietsend, wandelend of hardlopend willen afleggen en hun ervaringen willen delen. Wie wil? De route is gratis te bekijken op Komoot, maar ik kan je ook een GPX bestand sturen als je dat wil.

Download een GPX-bestand Marathon Berg en Dal

Een GPX-bestand van de Marathon van Berg en Dal kun je hier downloaden, zodat je hem kunt gebruiken op je eigen GPS-apparaat. Om dit bestand te downloaden klik je met je rechtermuisknop op de link onder dit tekstblok en kies je “opslaan als”. Doe je dit niet dan verschijnt er meestal een hoeveelheid onbegrijpelijke data in je browser, omdat de browser het GPX-bestand weergeeft zoals hij het ziet.
GPX Marathon Berg en Dal