Hoeveel behandelingen bij sportmasseur

Patelle, femur, tibia kniegewricht
Knie- of enkelklachten? Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Hoeveel behandelingen heb je voor een klacht nodig? Bij Sport sneller krijg je dat bij een sportmassage of taping vooraf te horen. Ik onderzoek je klacht tijdens de intake (anamnese) en vertel je wat ik eraan ga doen. Het zijn nooit meer dan drie behandelingen. Is er dan geen verbetering dan verwijs ik je door, omdat er dan waarschijnlijk meer aan de hand is.

Periodieke massages zijn ook mogelijk

Natuurlijk kun je voor een massage of taping ook één keer komen of periodiek, omdat je het gevoel hebt dat je dat nodig hebt of omdat je blessures of overbelasting wilt voorkomen, maar dat is een ander uitgangspunt dan een gerichte klacht die je door een sportmasseur wilt laten verhelpen.