Nieuw praktijkadres sportmassage Sport sneller

Sport sneller gaat naar Sarvata in Nijmegen om daar sportmassage, hotstonemassage en medical taping te geven.
Sport sneller gaat naar Sarvata in Nijmegen om daar sportmassage, hotstonemassage en medical taping te geven.


Vanaf 1 april -en dit is geen grap- verhuist de praktijk van Sport sneller naar gezondheids- en welzijnscentrum Sarvata op de Schependomlaan 17e, 6542 RL Nijmegen. Daar geef ik voortaan op donderdagavond sportmassage, hotstonemassage en medical taping. Je kunt alvast reserveren voor 1 april en de donderdagavonden erna. Dit doe je per e-mail op info@sportsneller.nl of per What’s App op 0623165907. Telefonisch contact zoeken kan ook, maar ik kan tijdens mijn werk geen telefoon opnemen. Dat maakt mij soms lastig telefonisch bereikbaar.

Ik hoop jullie daar te zien,

Henriette Driesen-Joanknecht
Sport sneller