Starten met hardlopen in 2021 in Zwembad West

Cursus Starten met hardlopen in Zwembad West in Nijmegen
Cursus Starten met hardlopen in Zwembad West in Nijmegen

Starten met Hardlopen in Zwembad West

Op maandagmorgen 4 januari 2021 start de Beginnerscursus Starten met Hardlopen van 12 trainingen op het beschutte terrein van Zwembad West, Planetenstraat 65, 6543 VW Nijmegen. De laatste training is op 29 maart, want in de carnavalsvakantie is er geen training. Alle trainingen zijn op maandagmorgen van 10.00 tot 11.00. De twaalf hardlooptrainingen kosten samen EUR 96.
Bij de inschrijving voor deze hardloopcursus krijg je een waardebon van Lopers Company Nijmegen t.w.v. 20 euro om een paar hardloopschoenen te kopen.

Hardlooptrainingen voor beginners

Deze hardloopcursus richt zich op absolute beginners, blessure gevoelige hardlopers die mogen hardlopen en op hardlopers die zijn gestopt en weer willen beginnen met hardlopen. De cursus is opgebouwd rondom het run-walk principe. Hardlopen wissel je in de training af met wandelen en spierversterkende oefeningen. In de loop van de cursus bouwt de tijd dat je aaneengesloten bezig bent met hardlopen op. Het streven is om aan het eind van de cursus 30 minuten rustig te kunnen hardlopen. Ben je erg blessuregevoelig dan blijf je bewegen volgens de run walk methode. Deze hardloopcursus is naar keuze te combineren met de aquarunningtrainingen op woensdagmorgen van 10.30 tot 11.30 in Zwembad West.

Meer informatie lees je op Aquarunning.

Gerelateerde Afbeeldingen: